GUMA GELLAN E418
biely jemný prášok bez chuti a zápachu
Použitie v potravinárstve: stabilizátor emulzií a pien, zahusťovadlo, želírovacia látka.
Použitie v molekulárnej kuchyni: z kvapalín vytvorí za studena i za tepla jasné pevné gély, ktoré sú stabilné aj pri zmenách teploty a pH.
______________________________________________
Môže obsahovať stopové množstvo zeleru.
Skladujte na suchom a tmavom mieste v dobre uzavretom obale.
* Takto označené údaje sú povinné a musia sa vždy vyplniť.
23,03 EUR s DPH
Zadajte požadovanú cenu tovaru. Ak klesne cena tovaru na túto hodnotu alebo nižšiu, bude Vám zaslané upozornenie e-mailom.
E-mailová adresa, na ktorú bude zaslané upozornenie.
áno
Zadajte požadovaný stav skladu. Ak stúpne množstvo tovaru na túto hodnotu alebo vyššiu, bude Vám zaslané upozornenie e-mailom.
GELLAN GUMI E418 100g - fol