Návod na prípravu: Pred použitím zľahka premiešajte, slabá vrstva oleja na povrchu nie je závadou. Marinádu votrite dôkladne do mäsa, odporučená doba marinovania je 8 hodín, pre intenzívnejšiu chuť marinujte dlhšie.
Odporúčané minimálne dávkovanie je 50 g na 1 kg mäsa.
Ďalšia možnosť použitia: Prílohová omáčka (dresing): rozmiešajte 1 čajovú lyžičku marinády v 1 dcl kyslej smotany alebo bieleho jogurtu a môžete servírovať.
Bylinková omáčka: Rozmiešajte 1 polievkovú lyžičku v 1 dcl smotany a nechajte prejsť varom do požadovanej konzistencie.
Bylinkové maslo: 3-4 čajové lyžičky zmiešajte s 250 g zmäknutého masla a nechajte odležať v chlade.
Skladujte v tme a v suchu, chráňte pred mrazom. Po otvorení skladujte v chlade do 10°C a spotrebujte do 6 týždňov.