Návod na prípravu: Pred použitím zľahka premiešajte, slabá vrstva oleja na povrchu nie je závadou. Marinádu votrite dôkladne do mäsa, odporučená doba marinovania je 8 hodín, pre intenzívnejšiu chuť marinujte dlhšie.
Odporúčané minimálne dávkovanie je 50 g na 1 kg mäsa.
Ďalšia možnosť použitia: Prílohová omáčka (dresing): Rozmiešajte 1 čajovú lyžičku marinády v 1 dcl kyslej smotany alebo bieleho jogurtu a môžete servírovať.
Skladujte v tme a v suchu, chráňte pred mrazom. Po otvorení skladujte v chlade do 10°C a spotrebujte do 6 týždňov.
Výživové údaje (stanovené na 100 g produktu): Energetická hodnota (KJ/Kcal): 2548/618, Tuky (g): 60,0, z toho nasýtené MK (g): 7,0, Sacharidy (g): 12,0, z toho cukry (g): 8,7, Bielkoviny (g): 2,3, Soľ (g): 16,0